tiistai 7. huhtikuuta 2015

Mannerheimit


"Eliitin" historiasta ja taustoista kiinnostuneelle avautuu mielenkiintoinen suomalainen näkökulma Mannerheimin suvun kautta.

Marsalkka Mannerheimin ratsastajapatsas on aivan oma lukunsa. Tämä tarotin korttia Voima kuvaava patsas on se tunnetuin Mannerheimin patsas. Toinen tunnettu patsas löytyy Tampereelta.


Tampereen Mannerheimin patsas


Patsaan jalustan muoto kertoo paljon. Kyseessä on pyramidi, jossa kärjen muodostaa Mannerheimia kuvaava veistos. Pyramidi ja sen "valaistunut kärki" on tuttu Illuminatin käyttämästä symboliikasta.


Mannerheim vapaaherrasuvun vaakuna. Oikealla ylhäällä Atonin silmä, nuijaan nojaavat miehet edustavat Heraklesta (nuija oli oliviipuusta), vaakunan vasemmalla laidalla vapaamuurareista tuttu mehiläispesä ja pentagammi, oikealla kaksi heksagrammia ja pentagoni (ks. Pentagon Washington DC ja Palazzo Farnese Capraola).


Louhisaaren kartano on marsalkka Mannerheimin synnyinkoti. Vuonna 1655 valmistunut kartano oli Flemingin aatelissuvun rakennuttama. Mannerheimin suvun omistukeen kartano tuli vuonna 1795 Carl Erik Mannerheimin ostamana. Carl Erik Mannerheim on tuttu nimi Anjalan liitosta. Anjan liitto oli Valhalla-seuran masinoima kapina, jolla oli yhteys Baijerin Illumintiin.

Jos tuntee Anjalan liiton taustalla olevan tarinanIlluminatin syntytarinan, jesuiittojen suhteen Illuminatiin ja ylipäätään Aton-kultin symbolit, Louhisaaren kartanosta löytyvä esoteerinen symboliikka kertoo paljon. Symboliikka on hyvä esimerkki siitä miten Mannerheimien ja Flemingien kaltaisilla aatelissuvuilla on aina atonistinen tausta. Louhisaaren kartanosta nousee esiin erityisesti sen Bacchus/Dionysos-teemat.


Louhisaaren kartano

Kattoon on maalattu kyyhkysiä (dove =  david = "Atonin komentajat")

Katto täynnä Daavidin tähtiä

Oliivipuu - kuin Akhenatonin olohuoneesta

"Karmeihin" maalattu pöllö ja kuvaan maalattu "sfinksi"

Bacchus kattomaalauksessa. Bacchus/Dionysos perustuu irlantilaiseen Esus-jumalaan, jonka tunnus IHS on jesuiittojen logossa.

Bacchus/satyyri seinämaalauksessa

Dionysos-patsas - kopio Pompeista 1862 löydetystä veistoksesta

Patsas muistuttaa Venusta, mutta tässä kontekstissa kyse on todennäköisesti "mainadista". 

Omfale - Herakleen vaimo (vertaa vaakunaan)

Nuori Napoleon - Illuminatin agentti



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti